
مواد لازم
خاك قند نصف پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
هل دو قاشق سوپخوری
رشته به رشته به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
مواد لازم برای شربت
شکر دو پیمانه
آب یك پیمانه
زعفران یك قاشق چایخوری
طرز تهیه
رشتهها را به اندازه 20×20 برش زده و داخل آن، یك قاشق سوپخوری از مواد مخلوط شده خاكقند، هل و گردو میریزیم و مانند دلمه برگمو میپیچیم و در روغن سرخ میكنیم و پنج دقیقه بعد، رشتهها را كه به رنگ طلایی درآمده است، داخل شربت قرار میدهیم و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم كرده و برای تزئین از پسته آسیابشده استفاده میكنیم.
برای درست كردن شربت، شكر، آب و زعفران را روی حرارت ملایم قرار داده تا قوام بیایند.
نكته: رشته به رشته در قنادیها موجود است.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15